جایگزین قرص سرما خوردگی در طب سنتی

جایگزین قرص سرما خوردگی در طب سنتی

 

با توجه به مصرف بی رویه و زیاد داروهای شیمیایی به ازای هر یک از داروهای پر مصرفی که بارها و بارها آنها را دیده ایم و نام آنها را شنیده ایم معادل و جایگزین گیاهی طبیعی آن را در ذیل ذکر کرده ایم که امید است حتماً با مشاوره با طبیبی حاذق این روش ها را پیگیری فرمایید.

 

نام دارو: قرص سرماخوردگی

 

کاربرد دارو: مسکن، تب بر، کاهش علائم سرماخوردگی مثل آبریزش بینی، احتقان، حساسیت و سینوزیت

 

جایگزین گیاه قرص سرما خوردگی

 

۱-دم کرده پونه کوهی

 

۲-دم کرده آویشن شیرازی

 

۳-کدو حلوایی بخارپز با دارچین

 

۴-سوپ جو رقیق با حبوبات اندک و سبزیجات فراوان

 

۵-برای ترشحات رقیق وزیاد میتوان سبوس گندم را درسرکه خیساند وخشک کرد سپس دود کرده وآنرا استنشاق نمود

 

۶-درصورت ریزش ترشحات زیاد به غرغره کردن آب اناریا آب عدس یا پوست وتخم خشخاش مفید است .

 

۷-برای نزله گرم عناب ،سپستان ،تاجریزی،(یک ونیم واحد)به دانه (یک واحد)گ[ل بنفشه ،نیلوفرآبی ،شاهتره وبرگ کاسنی (دو واحد)مخلوط ونیمکوب وروزانه دو تا سه نوبت پس از جوشاندن میل نمود.

 

۸- زنجبیل

 

۹-شیرین بیان

 

۱۰-جوشانده گیاه اسطوخودوس ،پونه ،نعنا،آویشن به میزان مساوی با دو لیوان آب دم کرده ومصرف شود

 

۱۱-آش

 

۱۲-جهت سرفه های خشک یک قاشق غذاخوری به دانه را دریک لیوان آب خیسانده تا ژله ای شود و هرچند ساعت یکبار یک قاشق غذاخوری ازآن را میل نموده دانه ها را داخل دهان نگه دارید ولعاب آنرا قورت دهید.

 

۱۳-نوشیدن دم کرده دارچین درطول روز موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.

 

۱۴-گرم نگه داشتن سر وبخور با بونه،بومادران ،آویشن،مرزنجوش

 

۱۵-غرغره آب نمک وشستشو مجاری بینی با آن

 

۱۶- استفاده از شربت سرماخوردگی وبرونشیت موجود در عطاریها

[caption id="attachment_5663" align="alignnone" width="300"] درمان گیاهی سرما خوردگی[/caption]

 

جایگزین قرص سرما خوردگی٬ جایگزین قرص سرما خوردگی در طب سنتی٬ درمان زکام با طب سنتی٬ درمان زکام در طب سنتی٬ درمان سرما خوردگی در طب سنتی٬ قرص سرما خوردگی٬ قرص سرما خوردگی در طب سنتی

 

 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : یک شنبه 5 خرداد 1398
ضد نفخ در طب سنتی

ضد نفخ در طب سنتی

نفخ کردن یکی از شایع‌ترین مشکلات گوارشی است که برای خیلی از افراد بعد از خوردن غذاهای مختلف ایجاد می‌شود. رعایت ۹ توصیه زیر، احتمال بروز این مشکل گوارشی را به حداقل می‌رساند.

 

۱٫ از  چای های سنتی و عرقیات ضدنفخ کمک بگیرید: اگر پس از خوردن هر وعده غذایی احساس می‌کنید نفخ کرده‌اید و باد زیادی در شکم، معده یا روده‌هایتان می‌پیچد، می‌توانید از مصرف چای های سنتی یا عرقیات گیاهی که خاصیت ضدنفخ دارند و به اصطلاح عامه، بادشکن هستند، استفاده کنید. چای های زیره و نعناع، موثرترین چای های بادشکن هستند. مصرف عرق نعناع و عرق بادرنجبویه هم برای درمان نفخ بسیار مفید و موثر است.

 

۲٫ ریحان و نعناع را در سبد سبزی خود داشته باشید: اگر به مصرف سبزی خوردن علاقه دارید و با خوردن تربچه یا حتی تره و شاهی دچار نفخ و گاهی دل‌پیچه می‌شوید، سبزی‌های بادشکن و ضدنفخ مانند ریحان یا نعناع را در سبزی خوردن خود جای دهید.

 

۳٫ آویشن را فراموش نکنید: آویشن یکی از بهترین و پرخاصیت‌ترین سبزی‌های دنیاست که نوشیدن چای آن در فصل سرد سال علاوه بر از بین بردن نفخ، باعث آرامش اعصاب و بهبود گلودرد ناشی از سرماخوردگی می‌شود. این گیاه، خلط‌آور است و به همین دلیل مصرف آن به افراد سرماخورده توصیه می‌شود. گیاه‌خواران می‌توانند مقداری پودر آویشن را برای از بین بردن نفخ سبزی‌هایی مانند نخودفرنگی یا کاهو به سس سالادشان اضافه کنند.

 

۴٫ زردچوبه را از فهرست ادویه‌های خود حذف نکنید: زردچوبه یکی از پرخاصیت‌ترین ادویه‌هاست که هم می‌تواند باعث سم‌زدایی از کبد شود و هم نفخ مواد اولیه موجود در غذاها را تا حد زیادی کاهش می‌دهد. بهتر است برای بهره بردن هرچه بیشتر از خاصیت‌های زردچوبه، این ادویه را حدود ۱۵ دقیقه مانده به پایان زمان پخت به غذا اضافه کنید.

 

۵٫ پوست حبوبات را جدا کنید: حبوبات یکی از نفاخ‌ترین خوراکی‌ها هستند بنابراین باید آنها را حدود ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل از مصرف با آب ولرم خیس کنید. حتی بهتر است هر ۱۲ ساعت یکبار، آب ظرف حاوی حبوبات را دور بریزید. برای بهتر از بین بردن نفخ حبوبات خیس‌خورده می‌توانید پیش از پختن، آنها را در دستمالی نخی و نازک به آرامی ماساژ دهید تا پوستشان جدا شود.

 

۶٫ مخلوط کدو سبز و ماست را امتحان کنید: خیلی از افراد به دلیل احساس نفخ و دل‌پیچه‌ پس از خوردن ماست، ترجیح می‌دهند دور مصرف این محصول لبنی پرخاصیت را خط بکشند در صورتی که اگر یک کدو سبز متوسط رنده شده را با چند برگ نعناع تازه و خردشده به ماست اضافه کنند، این مشکل تا حد زیادی حل خواهد شد. به جای نعناع می‌توان از پونه هم استفاده کرد.

 

۷٫ میوه‌هایی که قند کمتری دارند انتخاب کنید:بعضی‌ها به‌عنوان دسر میوه می‌خورند اما قند فروکتوز موجود در میوه‌ها می‌تواند باعث ایجاد نفخ شود اگر شما هم جزو این گروه هستید و از نفخ بعد از غذا رنج می‌برید، خوردن میوه‌هایی با قند کمتر را به شما توصیه می‌کنیم. میوه‌هایی مانند سیب، هلو و لیموشیرین .

 

۸٫ گوشت‌های کم‌چرب بخورید: معمولا مصرف مواد غذایی مختلفی که ترکیبی از پروتئین و چربی هستند، می‌تواند باعث ایجاد نفخ شود. به افرادی که زیاد نفخ می‌کنند، توصیه می‌شود گوشت گوساله بدون چربی، سینه مرغ، ماهی، تخم‌مرغ، کره بادام زمینی، گوشت بوقلمون و پنیر کم‌چرب را به جای گوشت گوسفندی یا سایر منابع پروتئینی پرچرب مصرف کنند.

 

۹٫ معجون زنجبیل را از یاد نبرید: اگر زیاد نفخ می‌کنید، یک تکه زنجبیل، کمی نمک و مقداری آب لیموترش را با هم مخلوط کنید. این معجون را داخل یخچال بگذارید و پس از هر وعده غذایی حدود ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری از آن را میل کنید. معجون زنجبیل طعم خوبی ندارد اما در درمان نفخ، معجزه می‌کند!

[caption id="attachment_5646" align="alignnone" width="300"] درمان نفخ شکم در طب سنتی[/caption]

 

درمان نفخ شکم٬ درمان نفخ شکم با داروی گیاهی٬ درمان نفخ شکم با گیاهان دارویی٬ درمان نفخ شکم چیست٬ درمان نفخ شکم در بارداری٬ درمان نفخ شکم در طب سنتی٬ درمان نفخ شکم در مردان٬ درمان نفخ شکم در یزرگسالان٬ درمان نفخ شکم دکتر خیراندیش٬ درمان نفخ شکم کودکان٬ درمان نفخ شکم نوزاد٬ ضد نفخ٬ ضد نفخ در بارداری٬ ضد نفخ در طب سنتی٬ ضد نفخ قوی


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : یک شنبه 5 خرداد 1398
خواص گل گاو زبان

خواص گل گاو زبان

دمنوش گل گاو زبان

 

دانه‌های گل گاوزبان برای به دست آوردن روغن مورد استفاده قرار میگیرد. گل‌گاوزبان از ترکیباتی به رنگ بنفش تشکیل یافته که از دیدگاه علمی این ترکیبات مواد آنتوسیانینی می باشند. بارز ترین خاصیت دارویی گل گاوزبان خاصیت آرامش بخش آن است. به منظور آماده سازی دمنوش گل گاوزبان می شود پنج تا هشت گرم از گل این گیاه را در لیوان آب جوش ریخته و آن را به صورت غیرمستقیم حرارت (حرارت غیرمستقیم مانند بخار کتری یا سماور) داد. این دمنوش برای آماده شدن به زمانی حدود 15 تا 20 دقیقه نیاز دارد.

 

فواید گل‌گاو زبان

 

برای این گیاه، فواید زیادی نام برده‌اند، مهم‌ترین آن‌ها که به اثبات رسیده و تقریباً تمامی اطبا از گذشته تا حال بر آن توافق دارند؛ عبارت است از:

 

1- تقویت‌کننده اعصاب و روان و حواس پنجگانه، و نشاط‌آور است.

2- در درمان اختلال حواس کاربرد فراوانی دارد.

3- شکم را نرم و کیسه صفرا را باز می‌کند، اَخلاط سوخته سوداوی را از معده خارج و عوارض آن را از بین می‌برد.

4- در تنظیم اختلالات ادراری و تعریق، موثر است.

5- برای درمان سرماخوردگی، تنگی نفس و گلودرد، مفید است؛ به‌ویژه زمانی‌که با عسل طبیعی مخلوط شود.

5- برگ تازه آن برای درمان جوش‌های چرکین دهان اطفال، برفک، سستی بیخ دندان و رفع حرارت دهان موثر است.

6- عرق گل‌گاوزبان برای امراض سوداوی، وسواس و خفقان مفید است.

7- دارای منیزیم بوده و از سرطان پیشگیری می‌کند.

[caption id="attachment_5641" align="alignnone" width="300"] فواید گل گاو زبان[/caption]

عوارض گل گاوزبان

 

مصرف روزانه و مکرر گل گاوزبان می تواند عوارضی همچون کاهش یا افزایش فشار خون به همراه داشته باشد. بهتر است این دمنوش هر یک روز در میان مصرف شود و در صورتی که به طور روزانه مورد استفاده قرار می گیرد لازم است حداقل بعد از گذشت ده روز مصرف آن برای یک هفته قطع شود.

برای خوشرنگ تر شدن دمنوش گل گاوزبان و همچنین افزایش تاثیر آرامبخش آن بهتر است مقدار کمی لیموعمانی به آن اضافه کنید. برای هر یک پیمانه گل گاوزبان پرهای یک لیموی عمانی را بعد از خارج کردن دانه های تلخش همراه با گل گاوزبان در داخل آب جوش بریزید و اجازه دهید خوب دم بکشد همچنین می توانید برای دفع حالت سرد مزاجی آن کمی نبات به آن اضافه کنید.

حرارت زیاد خواص گل گاوزبان را از بین می برد

 

طرز تهیه دم‌کرده گل گاوزبان و لیموعمانی

مواد لازم

گل گاوزبان  3 قاشق غذاخوری

لیموعمانی  2 عدد

عسل  2 قاشق مرباخوری در هر لیوان

آب جوش 4 لیوان

 

طرز تهیه

لیموعمانی‌ها را سوراخ کرده و یا از وسط نصف کنید به همراه گل گاوزبان و آب جوش در قوری چینی بریزید و اجازه دهید روی حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه دم بکشد. سپس دم کرده را در یک لیوان و یا فنجان بزرگ بریزید عسل را بیفزایید و هم بزنید تا کاملا حل شود. حال به آرامی میل کنید

[caption id="attachment_5642" align="alignnone" width="300"] گل گاو زبان[/caption]

 

خواص گل گاو زبان برای اعصاب٬ خواص گل گاو زبان برای پوست٬ خواص گل گاو زبان برای مو٬ خواص گل گاو زبان در پریودی٬ خواص گل گاو زبان در سرماخوردگی٬ خواص گل گاو زبان در لاغری٬ خواص گل گاو زبان کوهی٬ خواص گل گاو زبان و فشار خون٬ خواص گل گاو زبان وحشی٬ طرز تهیه دم‌کرده گل گاوزبان و لیموعمانی٬ گل گاو زبان٬ گل گاو زبان برای اعصاب٬ گل گاو زبان چیست٬ گل گاو زبان در بارداری٬ گل گاو زبان در شیردهی٬ گل گاو زبان و فشار خون٬ گل گاو زبان و قاعدگی


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : یک شنبه 5 خرداد 1398
آش سلامتی در طب سنتی

آش سلامتی در طب سنتی

 

خواص درمانی

 

کاهش و متعادل کردن وزن

تصفیه کننده خون

دفع  سنگ صفرا

درمان یبوست

پاکسازی معده و روده

درمان جوش صورت

روشن کننده پوست

ضد لک صورت

تنظیم فشارخون

تنظیم قندخون

تنظیم چربی خون

 

مواد لازم

برنج برای هر نفر نصف استکان

عدس سه قاشق سوپ خوری

بلغور گندم  نصف استکان

سبزیجات فصل   به مقدار لازم

چغندر رنده شده  یک عدد

هویج رنده شده  به مقدار لازم

شلغم رنده شده به مقدار لازم "در صورت موجود بودن شلغم"

تره ، جعفری ، گشنیز  به مقدار لازم نمک ، زردچوبه  به مقدار لازم

 

روش تهیه و مصرف

توجه داشته باشید مقدارهای داده شده مقدارهای پایه بوده و حتمآ لازم است تا با توانایی خود در آشپزی و بسته به علاقه خود نسبت به مواد ذکر شده مقدار ها را کم و یا زیاد کنید در ادامه باید طوری این غذا پخته و جا افتاده باشد که به راحتی حبوبات آن قابل تشخیص نباشد در زمان مصرف این آش می توانید از مقداری نان سنگک تازه و زیره ، آب لیمو ترش تازه یا آبغوره به عنوان طعم دهنده بهره برده ضمناً در طول مدت مصرف آش سلامتی از هیچ نوع غذای دیگری نباید استفاده کرد همانطور که ذکر شد دوره مصرف و پاکسازی درون توسط آش سلامتی 10 روز بوده که به دو نیمه 5 روزه تقسیم شده که باید در پایان هر دوره 5 روزه دارویی مفرح تهیه و مصرف گردد که شرح تهیه و مصرف دارو  توضیح داده خواهد شد .

 

داروی مفرح

گل بنفشه :  5گرم

گل زوفا :    5گرم

ریشه شیرین بیان :  5گرم

سه پستان : 3 عدد "خرد شده"

عناب : 3 عدد "خرد شده"

 

آنها را با یک لیوان آب سرد  روی شعله گذاشته تا جوش آید ولی نجوشد،نیم ساعت دم گردد،بعد صاف کرده ترنجبین را در آن حل کرده روز سوم شب وقت خواب میل گردد.

 

صبح روز چهارم آش میل شود دیگر ظهر به جای آش یک کاسه دوغ غلیظ آماده کرده مقداری خیار سبز رنده کرده در آن اضافه کنید بعد نان خورد کرده کمی نمک و فلفل ساییده و پنج گرم گل سرخ ساییده شده اضافه کرده هم بزنید میل کرده  با خوردن  نیم ساعت بعد معده حالت اسهال شروع به کار میکند بگذارید کار خود را انجام بدهد اگر اسهال بند نیامد نگران نباشید میتوانید یک لیوان چای غلیظ میل نمایید اسهال بند خواهد آمد به وسیله حالت نیمه اسهال درون معده پاکسازی خواهد شد.

 

بعد از پایان دوباره به صرف آش ادامه دهید ، دوباره دستورات داده شده را در نیمه دوم اجرا کنید با اجرای دستورات داده شده خواهید دید که بسیاری از دردهای نهفته بدن شما چگونه برطرف میگردد ، میتوانید هر چند وقت یک بار این دستور را صرف نمایید.

[caption id="attachment_5637" align="alignnone" width="300"] آش سلامتی در طب سنتی[/caption]

 

آش سلامتی٬ آش سلامتی برای برص٬ آش سلامتی تهرانی٬ آش سلامتی در طب سنتی٬ آش سلامتی دستور پخت٬ خواص آش سلامتی٬ خواص آش سلامتی در طب سنتی٬ دستور پخت آش سلامتی٬ فواید آش سلامتی


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : یک شنبه 5 خرداد 1398
درمان عفونت ادراری در کودکان

درمان عفونت ادراری در کودکان

علل عفونت ادراری

برای عفونت ادراری سوال طرح میشود

أیا کودک وقتی متولد شد زردی داشته و درجه چند بوده

أیا مادر دارای صفراویست

أیا روده کودک دارای یبوست است

أیا مادر گوشت زیاد میخورد

 

درمان با طب سنتی

اگر کودک شیر مادر میخورد پس از کانال مادر عفونت دفع شود

عسلاب به مادر

أب سیب خانگی به مادر

مالیدن روغن بادام شیرین روی روده کودک

مادر نوشیدنی خنک طبیعی زیاد مصرف کند

حتما به کودک‌دمنوش ترنجبین و بارهنگ و شیرخشت فقط از کانال مادر و نتیحتا شیردهی مادر .

مادر عرق أویشن روزی یک قاشق در یک لیولپ أب ریخته و خودش بخورد .

مادر خودش کندر لیس بزند

مادر دمنوش ختمی و بنفشه و‌پنیرک و پرسباوشان // روزی یک استکان تا یک هفته بخورد

 

درمان عفونت ادراری٬ درمان عفونت ادراری با داروهای گیاهی٬ درمان عفونت ادراری با طب سنتی٬ درمان عفونت ادراری با عسل٬ درمان عفونت ادراری با گیاهان دارویی٬ درمان عفونت ادراری در طب سنتی٬ درمان عفونت ادراری در کودکان٬ درمان عفونت ادراری در نوزادان


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : یک شنبه 5 خرداد 1398
نکاتی مهم برای بهبود دردهای مفصلی

نکاتی مهم برای بهبود دردهای مفصلی

برای دردهای مفصلی به چند نکته باید توجه نمود:

1) استرس و مشکلات عصبی
2) مشکلات عروقی
3) مشکلات حساسیتی و ضعف سیستم ایمنی بدن
4) ضعف عضلانی در اطراف مفصل
5) التهاب و عفونت در مفاصل
6) کاهش عملکرد غضروفها در مابین مفاصل، لغزندگی، پارگی و یا چسبندگی و یا حتی التهاب و غیره در مابین مفاصل
7) ایجاد فاصله در بین مفاصل و لق خوردن آنها

ساییدگی دو مفصل با مشکلاتی که در غضروف پیش میآید، متاسفانه با کمی درد در ناحیه مفاصل و مراجعه به فوق تخصصهای ارتوپد ونگاه ارنوپد در فاصله افتادن ساییدگی و غضروف در مابین مفاصل و عدم توجه کافی به موارد دیگر، باعث میشود پزشک برای درمان به عوامل اصلی و واقعی توجه کامل نداشته باشد.
و با بازگو کردن اینکه مفاصل شما از هم فاصله گرفته اند و یا ساییده شده اند یا در شرف ساییدگی است، ویا اینکه شما غضروفتان مشکل دارد یا ضعیف شده، به مریض استرس وارد نموده و درد جدیدی را به او اضافه میکنند.

درضمن اعطای مسکن به مریض برای اینچنین مشکلی باعث میشود که مریض با مصرف مسکنها به مفاصل خود بیشتر فشار وارد نماید، تا جایی که اگر ساییدگی نداشته به مرحله ساییدگی نزدیک شده و دیگر مسکن ها هم تاثیر چندانی بر تسکین درد مریض نگذارد.

 

بهبود دردهای مفصلی٬ درمان دردهای مفصلی٬ درمان دردهای مفصلی با زالو٬ درمان دردهای مفصلی با طب سنتی٬ درمان دردهای مفصلی در طب سنتی٬ درمان دردهای مفصلی دست٬ درمان دردهای مفصلی روماتیسم٬ درمان دردهای مفصلی زالو٬ درمان دردهای مفصلی طب سنتی


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : جمعه 3 خرداد 1398
درمان تیرگی کشاله ران در طب سنتی

درمان تیرگی کشاله ران در طب سنتی

تیرگی کشاله ران از شایع ترین مشکلات زیبایی است که ممکن است در هر فردی اتفاق بیفتد اما این مسئله در خانم ها نگرانی بیشتری ایجاد می کند.

تولید بیش از حد رنگدانه ملانین در زیر پوست می تواند باعث ایجاد تیرگی در نواحی مختلف بدن شود که از شایع ترین آن ها می توان به تیرگی زیر بغل، کشاله ران یا ناحیه تناسلی اشاره کرد.

تغییر رنگ کشاله ران معمولا نشانه خطرناک سلامتی محسوب نمی شود و اغلب از نظر زیبایی ذهن افراد را درگیر می کند.

در این مقاله از سایت کهن طب به درمان تیرگی کشاله ران و واژن از طریق طب سنتی میپردازیم

درمان با طب سنتی

۱- یک قاشق پودر خارمریم با یک پیاله ماست شیرین طبیعی بعد از تغذیه شام تا چهل روز.

۲- روزی یک انار شیرین و یا آب انارشیرین در یک لیوان تا چهل روز یا رب انار در تغذیه ها بجای رب گوجه فرنگی .

۳- آب برگه قیسی خیس شده با آبجوش بعد از تغذیه ناهار.

۴- صبحها هفت دانه زیتون و شبها هفت دانه انجیر خیس شده با آب جوش تا چهل روز .

۵- عسلاب آب ( عسل یک قاشق با یک لیوان آب ولرم ) تا سه ماه صبحها .

۶- حجامت از ساق پاها تحت نظر پزشک طب سنتی در شهر محل سکونت شما ماهی یکبار تا سن ۶۰ سالگی .

۷- یک لیوان عرق رازیانه با یک قاشق عسل تا چهل روز.

۸- مخلوط پودرهای ( آمله + رازیانه + عسل + هلیله کابلی اندک + هلیله سیاه اندک + هلیله زرد اندک ) ترکیب با سه برابر عسل بعد صبحانه یک قاشق مرباخوری تا ۱۲۰ روز .به غیر از ایام قاعدگی در زنان

۹- دوسین یعنی یک قاشق چایخوری کمتر در یک قاشق غذاخوری عسل ٬ صبحها و به مدت چهل روز ٬ مقدار دوز اضافه نشود .

۱۰- روزی یک قاشق چایخوری روغن بادام تلخ با پایه بادام تا چهل روز .

۱۱- شربت خاکشیر ناشتا تا چهل روز ناشتا یا میان وعده

۱۲- مصرف مویز سیاه شانی بعنوان تنقلات و رفع ضعف های روزانه .

۱۳- مالیدن روغن سیاهدانه با پایه اصل بر موضع های تیره هرروز به مدت ده دقیقه آرام در سه نوبت تا چهل روز .( درصورت عدم دسترسی از روغن رازیانه یا روغن بادام تلخ استفاده شود )

۱۴- دمنوش آب زرشک کوهی و عناب روزی یک استکان با عسل تا چهل روز میل شود .

۱۵- پرهیز از تغذیه های غلیظ سرد و خشک یا سرد و تر ( بادمجان +چایی سیاه و سبز+ مرغ + فست فودها+ ماکارونی + قارچ + روغن نباتی و مایع یعنی گریس اروپا + عدسی + نان بربری و سفید+ و موارد سودازا... ) .وبالعکس مصرف تغذیه سبک گرم و تر .

۱۶- مصرف سرکه انگبین با این فرمول ( عرق نعنا دو قاشق + عسل دوقاشق بدون موم + سرکه انگور خانگی یک قاشق + یک لیوان ولرم )

۱۷- دفع عفونت در مجاری ادراری با مصرف چهار پنجم یک لیوان عرق خارشتر با یک پنجم عرق خارخاسک به مدت چهل روز ( مصرف برای زنان بارداری ممنوع است )

18_ مصرف شربت سرکه شیره در طول روز « 3قاشق شیره انگور با یک قاشق غذاخوری سرکه انگور و یک لیوان آب ولرم

 

درمان تیرگی کشاله ران٬ درمان تیرگی کشاله ران با حنا٬ درمان تیرگی کشاله ران با داروهای گیاهی٬ درمان تیرگی کشاله ران با طب سنتی٬ درمان تیرگی کشاله ران با گیاهان دارویی٬ درمان تیرگی کشاله ران و زیر بغل٬ درمان تیرگی کشاله ران و طب سنتی٬ درمان تیرگی کشاله ران و ناحیه تناسلی٬ درمان تیرگی کشاله ران و واژن٬ رفع تیرگی کشاله ران٬ رفع تیرگی کشاله ران با داروهای گیاهی٬ رفع تیرگی کشاله ران با طب سنتی


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : جمعه 3 خرداد 1398
خواب در طب سنتی

خواب در طب سنتی

 

نکاتی در مورد خواب

 خواب رطوبتی است که از بدن خارج شده به سمت مغز حرکت میکند و روی ارتباط بین قوای نفسانی وسیستم عصبی اثر میگذارد .

 رطوبت غلیظ ؛ خواب آلودگی

رطوبت رقیق ؛ بیداری

 دربیداری : افزایش سوخت ساز … تحلیل رطوبت بدن

 درخواب: کاهش سوخت ساز … افزایش رطوبت بدن (تورم پلکهاو اندامها)

 نکته

-پس افرادی که رطوبت بدنشان کمتراست(صفراوی , سوداوی)نیاز به خواب زیاد دارند.

-یک خواب معتدل و مفید تاثیر مستقیم روی قوای نفسانی و عملکرد آن دارد.

 

 آرامش خواب شب

زمانی خواب باعث تجدیدقوا میشود که روح وجسم باهم استراحت کنند و میدانیم روح فقط در تاریکی هوا و غروب خورشید استراحت میکند

پس شب بیداری و خواب روز هیچکدام مفید نیست .

بهترین زمان خواب از ساعت 10 شب تا سحر(دو ساعت بعدازشام)و ۲۰ دقیقه قدم زدن قبل از خواب.

 

بهترین خواب

۱-عمیق و متصل باشد

۲-مقدارآن کافی باشد (کمتر از ۶ ساعت و بالای ۱۰ساعت نباشد)

۳-غذا از سر دل فرود امده و به قعر افتاده (سردل سبک باشد)

۴-خوابیدن یکساعت به پهلوی راست & غذا به قعر معده فرودبیاد

سپس به سمت چپ نیم ساعت و در نهایت به پهلوی راست بخوابید

۵-بعداز ادرار و مدفوع کردن باشد

۶-جامه مناسب بپوشد

[caption id="attachment_5617" align="alignnone" width="300"] نکات خواب[/caption]

 نکته

- خواب به پشت فضولات: دماغ را به مجاری غیر طبیعی میریزد و بیماریهای سکته و کابوس ...... می اورد

-خوابیدن باشکم خالی:حرارت غریزی به باطن می آید و چون معده خالیست روح را تحلیل میدهد نه قوت

-خوابیدن رو شکم و صورت : مضر برای چشم است

-شب بیداری مفرط & خشک شدن رطوبت بدن & مضر دماغ و دو نهایت جنون

-خواب کوتاه بدن را تر میکند و خواب طولانی بدن را خشک

 

 مضرات خواب روز

۱-افزایش بیماریهای رطوبتی و ترشحات غیزطبیعی سینوسها

۲-بدبویی دهان

۳-بزرگی طحال

۴-ضعف قوای نفسانی

۵-کندی ذهن و کاهش حافظه

۶-بی میلی و بی اشتهایی

۷-ورم بدن

۸-کاهش شادابی و طراوت پوست

۹-ضعف قوه هاضمه

و.......

مضرات افراط در بیداری

۱-تجمع مواد زاید در بدن

۲-کاهش رطوبت ضروری بدن

۳-اختلال در هضم

۴-اختلال در مزاج طبیعی

۵-خشکی مغز

۶-سوختن اخلاط طبیعی

۷-جنون

 

 خصوصیات محل خواب

1-زیرانداز نرم ولطیف و بدون بو باشد

2-محل ترسناک نباشد

3-تخت باارتفاع مناسب و روشنایی ملایم

4-خوابیدن روی فرش سفت و محکم ,آسیب به رشته های عصبی

5-خوابیدن بر فرش نرم و گرم ,چاق کننده است

6-خواب در نور مستقیم و شدید آفتاب باعث افزایش صفرا و سعود بخارات به مغز و سردرد

7-خوابیدن در نور ماه , گردش خون بهتر درنغز و پوست و مفید

8-خوابیدن در آفتاب و سایه(نامساوی روی بدن بیافتد) منع شده

 

انواع خواب روز

۱-خواب قیلوله : قبل از ظهر یکساعت (درتابستان که شب کوتاه است بدون اشکال)

۲-خواب عیلوله : پس از اذان صبح تا طلوع آفتاب , مضر

۳-خواب حیلوله :در هنگام طلوع آفتاب و بعد از نماز صبح , باعث کاهش حافظه

۴-خواب غیلوله : در انتهای روز که بسیار نهی شده (غیله :هلاکت)

۵-خواب بعدازظهر :در فصول گرم و برای صفراویها یکساعت بلامانع است

[caption id="attachment_5618" align="alignnone" width="300"] نکات خواب در طب سنتی[/caption]

 

انواع خواب در طب سنتی٬ خواب٬ خواب در طب سنتی٬ خواب راحت در طب سنتی٬ خواب روز در طب سنتی٬ خواب زیاد در طب سنتی٬ زمان خواب در طب سنتی٬ ساعت خواب در طب سنتی٬ طبع خواب در طب سنتی٬ نکات جالب در مورد خواب٬ نکات خواب٬ نکات خواب در طب سنتی٬ نکات خواب راحت٬ نکات مهم درباره خواب٬ نکاتی در مورد خواب


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : جمعه 3 خرداد 1398
تدابیر فصل زمستان در طب سنتی

تدابیر فصل زمستان در طب سنتی

این فصل برای صاحبان مزاج سرد و تر و شیوخ (افراد مسن= بالاتر از 60 سال ) نا مناسب است. هضم به دلیل افزایش گرمای درونی و حرکت کمتر و تنوع غذایی کمتر! (امروزه چنین نیست) قوی تر است.( بقراط می گوید که در زمستان و بهارهضم قوی تر) است چون باطن گرم و تر است ودر تابستان و پاییز هضم دشوار است .

با در نظر گرفتن تدابیر مختلف (سته ضروریه) در این فصل باید این نکات را رعایت کرد
 مصرف غذا و نوشیدنی ها بصورت گرم
مصرف غذاهای مسخن و گرم مثل تیهو،بلدرچین...

از میوه ها ی سرد و تر(مانند خیار،هندوانه،نارنگی و...) کمتر استفاده شود و بجای آن ازمیوه های گرم و مغزها (مثل بادام ، گردو، انجیر خشک  و خرما و....) مصرف شود .
( غذای غلیظ از جمله کله پاچه ، حلیم ،هریسه و همچنین گوشت بریان و کباب ) در صورتی که زمستان زیاد سرد نباشد

صرف این غذاها باید به اعتدال باشد  مصرف سیر،پیاز و...

گرم نگهداشتن خود و مکان زندگی
پوشیدن لباس پشمین ، ابریشمی ، پنبه ای و یا از پوست حیوانات
بهره بردن از نور آفتاب
 پوشاندن بینی و دهان هنگام خروج از خانه
سکنی گزیدن در مکان های مرتفع برای دور ماندن از رطوبات
بعد از استحمام نباید به صورت ناگهانی در معرض هوای سرد قرار گرفت.
خواب روز سبب افزایـش تـری بطور کلی می شود و درزمستان اثرات منفی مضاعف دارد.
(ورزش و تحرک زیاد بسیار مفید است.)بخصوص در پایان روز
از فصد،حجامت ، قی و اسهال شدید باید پرهیز کرد و در صورت ضرورت مصرف مسهل ضعیف و یا فصد به قدر نیاز جایز است.( با تشخیص پزشک حاذق )

در صورت بروزبیماری در زمستان باید هر چه سریعتر مواد زائد خارج شود.چرا که تا علت بیماری قوی نباشد ، در زمستان ایجاد عارضه نمی کند

مالیدن روغن گل سرخ،زیتون و شب بو بر بدن
 خود را از غم دور نگهداشتن
 ماساژ
در طب کلاسیک نیز بسیاری از این روش ها توصیه شده ولی در مصرف مواد سرد و تر مثل مصرف مرکبات ،ماهی و ماست با طب سنتی تفاوت دارد.

[caption id="attachment_5613" align="alignnone" width="300"] تدابیر فصل زمستان در طب سنتی[/caption]

 

تدابیر طب سنتی برای فصل زمستان٬ تدابیر فصل زمستان٬ تدابیر فصل زمستان در طب سنتی٬ تدابیر فصل زمستان طب سنتی٬ خوراکیهای مناسب فصل زمستان٬ خوراکیهای مناسب فصل سرما


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : جمعه 3 خرداد 1398
درمان میگرن با طب سنتی

درمان میگرن با طب سنتی

 

میگرن به دلیل گشادی بیش از حد رگهای داخل سر است.که باعث میشود وقتی خون به این رگها میرسد سرعت بیشتری میگیرد و شخص احساس ضربان  و نبض در این ناحیه میشود.

درمان میگرن

۱-روغن بنفشه پایه کنجد در بینی بریزید.

۲- روغن نفشه پایه کنجد را با پودر کاسنی مخلوط کنید وبه پیشانی بمالید.

۳- باآب گرم افطار کنید.

۴- اگر صفراوی است،صفرابر بخورد.

۵- داروی شافیه۱۵ماهه

۶- خوردن سیاهدانه

۷- خوردن آب باران

۸- بستن سر باپیشانی بند محکم

۹-خضاب کردن

 

درمان درد شقیقه

در این نوع سردرد یکطرف سر درد میکند.

 

روغن بسباسه(پوست جوزبویا)را با روغن بنفشه مخلوط کنید ودر سوراخ بینی هرطرف بینی که درد میکند بریزید.

 

داروی شافیه شش ماهه(به اندازه یک عدس آنرا با روغن بنفشه مخلوط کنید ودر سوراخ بینی میریزید)

 

قبل از حمام هفت کف آب گرم روی سر بریزید.

 

هنگام خروج از حمام پاها را بشویید.

 

مرکب۳ ۶- ماهی تازه غیرپروشی(طبیعی) بخورید.

 

البته خوردن ماهی برای سرد مزاجان و خصوصا در فصل زمستان توصیه نمیشود.

[caption id="attachment_5601" align="alignnone" width="300"] درمان میگرن[/caption]

 

درمان میگرن٬ درمان میگرن با حجامت٬ درمان میگرن با دارچین٬ درمان میگرن با داروهای گیاهی٬ درمان میگرن با روغن سیاه دانه٬ درمان میگرن با زالو٬ درمان میگرن با طب سنتی٬ درمان میگرن چشمی٬ درمان میگرن خیراندیش٬ درمان میگرن در طب سنتی٬ درمان میگرن شدید٬ درمان میگرن عصبی


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : جمعه 3 خرداد 1398